Nádcukor helyett kókuszcukor

Szerző administrator Kategória: Webáruház

Édesség kókuszcukorból

Az ázsiai népek különösen szakavatottak az egészséges ételek, alapanyagok terén. Nem meglepő, hogy a nyugati gasztronómiába is már beszivárgott ez-az, mint például a kókuszcukor.

Rengeteg finom és egészséges ételt meg receptet, előállítási módot “importáltunk” Ázsiából, hiszen nagyon sokat tanulhatunk tőlük az egészséges táplálkozással kapcsolatban. Az édességeket a világ minden részén szeretik, így nem véletlenül próbálnak ki az emberek különböző édesítőszereket.

A nádcukor még mindig a legolcsóbb és legnépszerűbb édesítőként van számon tartva, azonban tudjuk, hogy nem túl egészséges. A kókuszcukor alacsony a glikémiás indexe miatt nemcsak a cukorbetegek táplálkozásának kellene az alapvető alapanyaga legyen, hanem mindenki be kellene iktassa az étrendjébe.

A kókuszcukor íze a barna cukorra, nádcukorra hasonlít, ezért igazán nem lenne nagy “áldozat” a váltás erre a fajtára. 100%-ban szerves, szűretlen, feldolgozatlan, fehérítetlen természetes édesítőszer, tulajdonképpen bármit lehet vele édesíteni.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás